Oceanis 40

Ons schip voor evenementen is een Beneteau Oceanis 40.

Dit snelle schip is gemakelijk hanteerbaar doordat alle lijnen samenkomen in de kuip, eenvoudig reefsysteem, lazyjack / lazyback, stuurautomaat en alle aanwezige navigatie apparatuur. Daarnaast is het voorzien van alle comfort; keuken met grote koelkast, gasfornuis en oven, ruime zithoek met grote tafel voor 8 personen, twee toiletten en douches met warmwater boiler, hete lucht verwarming door het gehele schip, stereo installatie en buiten een enorme kuip met grote opklapbare tafel, buitendouche en dubbel stuurwiel..

Gegevens

Lengte

Breedte

Diepgang

Zeilopp

Motor

Hutten

Bedden

Toiletten

Douches

Brandstof

Water

12.15 m

3.96 m

1.90 m

75.8 m2

40 pk

3

8

2

2

200 L

360 L

Teambuilding

Wanneer u met collega’s, relaties/ partners een keer wilt zeilen met ons jacht of één van de andere schepen van Aquavitesse, dan kunnen wij dit volledig voor u verzorgen.

Heerlijk (actief) uitwaaien op het water. U voelt de frisse wind door uw haren, de brandende zon op uw gezicht en de waterspetters in uw gezicht. Actief meezeilen of lekker relaxed bijpraten onder het genot van een koel drankje.

Programma

‘s Morgens gaat u met onze instructeurs oefenen en ‘s middags vinden er manches (bij deelname van min. 2 jachten) plaats tussen de verschillende boten. In overleg organiseren wij samen met u het programma op maat, wat betreft inhoud en tijdschema, geleid door uw doelstelling.

Dit programma is mogelijk vanaf 6 personen, bij inschrijving van meer personen worden grotere en/of meerdere jachten ingezet.

Voorbeeld programma

– 08:00 ontvangst (koffie & broodjes – laat ontbijt)

– 09:00 aan boord en vertrek

– 12:30 lunch (aan boord of op één van de eilanden)

– 13:30 middagprogramma

– 17:00 terug naar de haven

– 18:00 diner

Wat nemen we mee ?

– kleding voor zowel regenachtig als mooi weer

– zonnebril, zonnebrand, pet etc,….

– schoenen met zachte (lichte) zolen

Extra bij overnachting

– dekbed of slaapzak

– laken en kussensloop (kussens aanwezig)

– handdoek (iedere kajuit heeft dochecabine)

Hoe nu verder ?

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op.

Menu